Δολοφονια Βαρη : Με σφαίρα εξ' επαφής σε κεφάλι και στήθος δολοφόνησαν τον ... - Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια.

Δολοφονια Βαρη : Με σφαίρα εξ' επαφής σε κεφάλι και στήθος δολοφόνησαν τον ... - Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια.. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί.

Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη.

Βάρη δολοφονία: Νέα στοιχεία στο "φως" από τη διπλή ...
Βάρη δολοφονία: Νέα στοιχεία στο "φως" από τη διπλή ... from www.pagenews.gr
Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη βάρη. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή.

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. 19 λεπτά πριν δολοφονία στη βάρη: Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης.

Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου. Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Θύμα της δολοφονίας είναι ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ο οποίος εκτελέστηκε ενώ ήταν πεζός στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε.

Δολοφονία στη Βάρη: Με 10 σφαίρες από καλάζνικοφ γάζωσαν ...
Δολοφονία στη Βάρη: Με 10 σφαίρες από καλάζνικοφ γάζωσαν ... from cdn.np-media.gr
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη βάρη. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Η δολοφονία στη βάρη έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα σεπόλια. Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες.

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου.

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ "ΕΣΚΟΜΠΑΡ": ΤΟ ΝΤΙΛ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ...
Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ "ΕΣΚΟΜΠΑΡ": ΤΟ ΝΤΙΛ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ... from www.taneatismikrospilias24.com
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης.

Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης.

Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama